George Floyd kruispunt evangelisatie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 juni 2020 door Nienke Alblas

Tientallen mensen komen tot geloof tijdens evangelisatie-actie 'George Floyd-kruispunt'

"Tientallen mensen zijn opnieuw geboren, veranderd en met hoop gevuld door de kracht van Jezus in Minneapolis", schrijft evangelist Joel Bomberger. Op het kruispunt waar George Floyd stierf zijn volgens hem tientallen mensen tot geloof gekomen. Samen met evangelisten van Circuit Riders werd God aanbeden. Er werden zelfs mensen in een bad op de hoek van de straat gedoopt, schrijft CBN News

"De plek in Minneapolis waar de tragedie heeft plaatsgevonden trok ons aan. Er was zo'n roep naar Jezus. We hadden de mogelijkheid om duizenden mensen over Jezus te vertellen en zagen hoe honderden hun hart gaven aan Jezus na het horen van het evangelie", getuigt Bomberger. De evangelist noemt het aantal getuigenissen 'ontelbaar'. Op zijn Twitterpagina schrijft hij over de wonderlijke gebeurtenis op het kruispunt in Minneapolis. "Ik hoor net via een sms dat de oren van een dove man zijn geopend."

"Ik geloof dat U bent opgestaan, dat U de dood heeft verslagen. Ik geef U mijn leven. Heilige Geest, leidt mij en laat mij zien wat het betekent om U te volgen", leidt een van de vrouwelijke evangelisten een gebed voor de mensen die bekeerd zijn. 'Ondanks dat harten nog steeds geraakt zijn door het onrecht dat George Floyd is aangedaan, vinden veel mensen verlossing, hoop en genezing door het evangelie van Jezus bij onze hemelse Vader', schrijft CBN.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.