Ds. P. D. Teeuw
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 juni 2020 door Stichting In de Rechte Straat

Ds. P. D. Teeuw nieuwe voorzitter van IRS

Ds. P. D. Teeuw, predikant van de hervormde gemeente (PKN) in Moordrecht, is dr. M. Klaassen opgevolgd als nieuwe voorzitter van Stichting In de Rechte Straat (IRS).

De voorzitterswissel zou 21 maart bekendgemaakt worden op de IRS-Ontmoetingsdag in Gorinchem. Vanwege het coronavirus werd deze dag echter afgelast.

Ds. Teeuw draagt IRS een warm hart toe. "Het is soms snel gezegd, maar wat een bevrijding: de rechtvaardiging van een goddeloze”, zegt ds. Teeuw. “Deze herontdekking van de reformatoren verdient het om tot op de dag van vandaag verspreid te worden. Daarom zet ik me graag in voor IRS.”

Dr. M. Klaassen neemt afscheid van IRS, na zeven jaar voorzitter te zijn geweest. IRS is dankbaar voor het werk dat dr. Klaassen de afgelopen jaren voor de stichting heeft gedaan.

Over Stichting In de Rechte Straat
Een voormalig rooms-katholiek zei nadat hij de Heere Jezus had leren kennen als zijn Verlosser en Zaligmaker: “Ik voel me nu zo rijk”.

Daarom wil IRS gemeenten en individuele christenen bewust maken van de rijkdom van het Evangelie en hen in staat stellen die boodschap te delen met de rooms-katholieke medemens. Daar waar een beperkt of helemaal geen protestants getuigenis in de samenleving aanwezig is, neemt IRS die rol voor haar rekening.

Lees hier meer over IRS.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.