hailey bieber hillsong
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

27 mei 2020 door Nienke Alblas

Hailey Bieber spreekt met Hillsong Channel over haar huwelijk met Justin Bieber en het geloof

Hailey Bieber spreekt met Hillsong Channel open over het eerste half jaar van haar huwelijk met Justin Bieber. Ook haar geloof komt ter sprake. Haar relatie en huwelijk met Justin waren volgens haar 'een grote stap in geloof'. "Ik ben erg streng voor mezelf en draag veel schuld met me mee", vertelt het internationale topmodel.

"In het begin van ons huwelijk in de eerste paar maanden kwam er veel schuldgevoel op mij af. Ik wenste dat ik met een schone lei mijn huwelijk in was gaan. Maar ik besefte mij dat het niet kon bepalen hoe ik ben als persoon en als vrouw. We mogen steeds opnieuw beginnen, door wat Jezus voor ons heeft gedaan." Zo ervaart Hailey Bieber dat ook in het geloof. "Bij Jezus mag je door het geloof ook steeds opnieuw beginnen. Je relatie met God wordt steeds dieper en dieper."

Een ander mens
"Wie ik was voordat ik getrouwd was en daarna is een compleet ander mens. Maar ook als we hier nu zouden zitten en ik niet getrouwd was dan zou ik een compleet ander mens zijn in vergelijking met wie ik was een jaar geleden. Vorig jaar stapte ik nog maar net in een nieuw seizoen, ik kwam tot geloof. Zo gaf ik gehoor aan een nieuwe roeping wat echt het begin was van een nieuwe periode in mijn leven", vertelt Hailey Bieber. "Trouwen is niet iets kleins. Voor mij was het alsof ik van een hoge klif af sprong. Het was niet zomaar: 'We zijn verliefd, laten we dit doen.' Het was echt een levensbeslissing. Je committeert je echt aan iemand en moet je aanpassen aan elkaar. Voordat ik met Justin Bieber trouwde kon ik altijd doen wat ik zelf wilde, nu is dat anders. Je past je aan elkaar aan uit geloof, liefde en trouw in het huwelijk."


Justin Bieber
- Justin Bieber ontkent dat hij zich voorbereidt op een kerkelijke bediening: "Fake news"
- 'Justin Bieber bereidt zich voor op kerkelijke bediening'
- Nieuw lied Justin Bieber: "Wij geloven in God en Hij gelooft in ons"
- Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen
- Hailey en Justin Bieber praten over het geloof tijdens een potje Jenga: "De vrede van Jezus is mij tot grote steun"
Meer over Justin Bieber »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen