Pinksteren 2020
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

29 mei 2020 door Patrick Goede

Met deze tips wordt Pinksteren 2020 gegarandeerd een succes

Opwekking gaat dit jaar niet door in zijn gebruikelijke vorm. Daarnaast zijn tal van andere Pinksteractiviteiten aangepast of afgelast. Maar gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om van Pinksteren in 2020 een geslaagde onderneming te maken!

Zo is natuur
Het belooft een warm en zonnig weekend te worden dus ga lekker de natuur in! Hou daarbij wel rekening met de anderhalve meter maatregel.

'Zijn onzichtbare eigenschappen zijn vanaf de schepping van de wereld zichtbaar in zijn werken, zijn eeuwige kracht en goddelijkheid zijn voor het verstand waarneembaar. Er is niets waardoor zij te verontschuldigen zijn, want hoewel ze God kennen, hebben ze hem niet de eer en de dank gebracht die hem toekomen.' Romeinen 1:20-21

Dank en prijs God dus voor zijn machtige werken wanneer je geniet van zijn schepping!

Tips voor in de natuur:

1. Fietsen
2. Bootje huren
3. Wandelen
4. Skeeleren/rolschaatsen
5. Picknicken

Terras
Het is misschien weer even wennen maar op Tweede Pinksterdag vanaf 12 uur 's middags mogen we het terras weer op! Je steunt daarmee gelijk de lokale ondernemers. Steek hen een hart onder de riem en drink er eentje op hun gezondheid!

"Ga daarom maar gewoon door met eten en drinken en wees er blij mee, want zo heeft God het altijd al gewild" Prediker 9:7 (HTB)

Opwekking
Natuurlijk gaat Opwekking door! Zij het in aangepaste vorm. De coronamaatregelen hebben zelfs voor verbroedering gezorgd, een ongekende samenwerking tussen verschillende organisaties moet van Pinksteren 2020 een onvergetelijke gebeurtenis maken. 

Onder het motto 'Samen kerk, samen sterk' zal er een prachtig programma te volgen zijn, zelfs met een digitale sing-in! Klik hier voor meer informatie.

Pretpark
De pretparken, dierentuinen en tuincentra zijn allemaal weer toegankelijk dit Pinksterweekend. Wel onder de juiste voorwaarden en met de nodige restricties maar laat je niet tegenhouden om de kinderen weer eens mee te nemen voor wat ontspanning en vermaak!

De Bijbel zegt immers: "Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid,
een sombere geest verzwakt het lichaam" Spreuken 17:22. Als een pretpark je vrolijk maakt geef je gezondheid dan een boost, juíst nu!

Vond je dit mooi? Word CIP+ lid zodat we artikelen kunnen blijven schrijven!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.