Zonden belijden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

29 mei 2020 door Jeffrey Schipper

Bianca vergaf de moordenaar van haar moeder

"Mijn stiefvader heeft mijn moeder met veertien messteken om het leven had gebracht. Mijn wereld stortte in”, vertelt Bianca in gesprek met het magazine EVA.

De vrouw ging op zoek naar God. "Onwennig bezocht ik een kerkdienst. Ik voelde me erg onzeker en hoopte dat niemand mij zou opmerken. Het Bijbelgedeelte ging over Kaïn die zijn broer Abel doodsloeg. De voorganger sprak over vergeving en het leek wel of hij het tegen mij persoonlijk had. Ik brak en er kwam een soort vuur in mijn hart. Ik kon niet meer stoppen met huilen. Vanaf dat moment veranderde mijn leven.

Ik ben naar de gevangenis gegaan en stond tegenover de man die mijn moeder had vermoord. Ik zag een gebroken man. Terwijl ik zijn handen beetpakte zei ik: ik vergeef je! Vervolgens ben ik weggegaan en liet lange tijd niks van mij horen. Toen ik alles een plekje had gegeven, ben ik samen met mijn dochter bij hem op bezoek gegaan, zodat hij zijn ‘kleindochter’ kon ontmoeten."

Bianca vertelt dat de man in de gevangenis tot geloof is gekomen. "Het was heel bijzonder om te merken dat mijn stiefvader, dankzij de aanraking van Jezus, een totaal ander mens was geworden."

Lees het volledige verhaal op de website van EVA.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.