corona
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 mei 2020 door Redactie

Kerk sluit 16 dagen na heropening vanwege nieuwe besmettingen coronavirus

Een kerk in de Amerikaanse staat Georgia heeft kort na de heropening opnieuw haar deuren gesloten vanwege het coronavirus. Nadat de kerk weer opende, kwamen er meldingen van verschillende gezinnen die besmet waren geraakt met het virus. De kerk was slechts zestien dagen open, meldt Christian Today.

Het gaat om een zelfstandige baptistengemeente in het plaatsje Ringgold. Kort nadat de gouverneur de staat Georgia weer opende, besloot de kerk om op 26 april ook weer open te gaan. Daarnaast was het ook nog mogelijk om de diensten via de livestream te volgen. Zestien dagen later volgt een officieel statement waarin gesteld wordt dat de kerk opnieuw dicht gaat. “Onze harten zijn bezwaard omdat enkele gezinnen onder ons te maken hebben gekregen met het coronavirus”, valt er in het statement te lezen. “We vragen om gebed voor hen terwijl ze de adviezen opvolgen en thuis herstellen.”

In het statement wordt gesteld dat de kerk heeft besloten om opnieuw dicht te gaan uit veiligheidsoverwegingen.

Lees meer bij Christian Today.

Reacties

Het coronavirus moet verdwenen zijn voordat de kerkdiensten weer kunnen beginnen. Te vroeg is de Heer verzoeken, oefeningen in geduld, het gaat voorbij.
C
Ik denk niet dat dit virus ooit verdwijnt. Wel muteert net als griep..

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!