Pinksterconferentie digitaal
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 mei 2020 door Stichting Opwekking

Programma digitale Pinksterconferentie bekend

Afgelopen vrijdag werden de hoofdsprekers van de digitale Pinksterconferentie ‘Samen kerk, samen sterk’ bekend gemaakt. Inmiddels is ook het programma voor alle leeftijden in grote lijnen bekend. De conferentie vindt plaats in het pinksterweekend, van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni.

Gevarieerd programma-aanbod
Een groot aantal christelijke partners heeft de handen ineengeslagen voor deze conferentie, en dat resulteert onder andere in een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Kijkers kunnen via livestreams en eerder opgenomen programma’s van vrijdag tot en met maandag Pinksteren meevieren. Zo zijn er samenkomsten met o.a. Otto de Bruijne, Nelinda Troost en Jurjen ten Brinke en worden er seminars over actuele thema’s aangeboden. Ook zijn er inspirerende tafelgesprekken en presenteert Groot Nieuws Radio haar Top 100 van Opwekkingsliederen. Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent.

www.samenkerksamensterk.nl
De site www.samenkerksamensterk.nl, gerealiseerd door de EO, is de online thuisbasis voor de digitale Pinksterconferentie. Op het interactieve platform kunnen bezoekers tijdens het hele pinksterweekend de samenkomsten en seminars via een livestream volgen. Ook biedt het platform mooie interactieve initiatieven en nieuwtjes om samen Pinksteren te vieren. Het programma van de digitale Pinksterconferentie is vanaf vandaag op www.samenkerksamensterk.nl te bekijken, waarbij het deels nog wordt aangevuld met seminars.

De digitale Pinksterconferentie begint op vrijdagavond 29 mei met een samenkomst met Hans Maat. Vanaf 8 uur ‘s morgens is de Opwekking Top 100 al te beluisteren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.