De Betteld Zelhem
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 mei 2020 door De Betteld

De Betteld Zelhem introduceert de gezinsweek

De Betteld in Zelhem biedt deze zomer een nieuw product. In hostel 'De Witte Herberg' als gezin een weekje een boost ontvangen voor je geestelijk leven.

De Betteld heeft een hostel gebouwd voor kinder- en jeugdkampen met 6 bedden en eigen sanitair. Deze zomer wordt deze beschikbaar gesteld voor gezinnen met jonge kinderen en tieners. Voor € 645,- hebben gasten een week een vakantie voor vier personen en dat is inclusief verblijf, vol pension en een schitterend programma voor alle leeftijden. Veel evenementen gaan helaas door de crisis niet door zoals Opwekking, New Wine, Reveil Week, Vrij Zijn week (nu Heart2heart) en de EO Jongerendag. De Betteld wil mensen graag een alternatief bieden wat wel kan en mag. De boeking is volledig risicoloos, als er regels komen die dit verblijf belemmeren, kan de boeking zonder opgaaf van reden worden geannuleerd zonder kosten. De betaling is pas twee weken van te voren.

Sinds kort is er meer bekend hoe alles zal kunnen lopen deze zomer i.v.m. de huidige crisis. Een gezin dat normaal samenleeft, mag ook samen verblijven in een hostelkamer. De catering gaat in een vorm waarbij steeds alle nodige maatregelen zijn getroffen en de afstanden in acht worden genomen.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er elke ochtend op de werkdagen MEGA-kids. De Betteld in Zelhem heeft altijd al een bijzonder goed jeugdwerk gehad, dat heet Royal Adventure. Het kinder- en jeugdwerk wordt opgezet door Royal Mission onder leiding van Martin en Karin Koornstra. De prijs van deelname aan de programma’s zit bij in de prijs en de ouders worden uitgenodigd ook te participeren bij de leiding, maar dat is uiteraard een vrije optie. Voor de volwassenen is er ook een uitgebreid programma en dat is allemaal te vinden in de agenda van www.betteld.nl. Elke week zijn er andere sprekers.

Het programma zal doorgaan op de toegestane wijze. Er mogen 100 personen in onze grote zaal. Kinderen en tieners mogen tot op zekere hoogte met elkaar mogen optrekken en spelen. De programma’s in de hal voor met name de volwassenen zullen ook online te volgen zijn.

De prijs is bewust heel laag gehouden om het voor een ieder goed haalbaar te maken. Het is een hostel, cq kampsetting, daarom betaalt men slechts ruim 25,- p.p. per nacht en daarvoor krijgt men dan verblijf, vol pension en programma. Als de overheid het toelaat, kunnen ook groepjes kinderen en tieners komen met een leider, wat dat betreft moeten we afwachten hoe de regels zich de komende maanden ontwikkelen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.