zomerconferentie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 mei 2020 door Patrick Simons

Ook Zomerconferentie New Wine kiest voor online variant

Ook de New Wine Zomerconferentie zal dit jaar online plaatsvinden. Dat maakt de organisatie zelf bekend op haar website. Net als alle andere (christelijke) evenementen was de zomerconferentie dit jaar afgelast. De organisatie kiest er echter nu voor om, net als Opwekking, een online conferentie te organiseren.

De belangrijkste reden om dit te doen is het royaal gegeven geld van deelnemers en gulle gevers, zo schrijft de organisatie op haar website. “Maar liefst 92.000 euro mochten wij tot op heden van deelnemers en andere gulle gevers ontvangen. Dat is boven verwachting, want er was 75.000 euro nodig om de kosten te dekken, zo hadden we je eerder laten weten.”

Door de extra giften is het voor de organisatie nu mogelijk geworden om een online conferentie te organiseren. “Achter de schermen werken we hier inmiddels hard aan. Op deze manier kunnen we het thema ‘Heel het leven!’ alsnog mooi neerzetten.”

Later wordt bekend gemaakt wat de online conferentie precies inhoudt. Vast staat in ieder geval al dat de kern van het programma bestaat uit vijf video’s. Vier daarvan worden verzorgd door Dave Bookless, directeur Theologie bij A Rocha International. De andere video betreft een inleiding van Jan Maarten Goedhart van New Wine. Naast verwerkingsmateriaal voor alle leeftijden worden er ook worshipvideo’s gemaakt.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.