johnson
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 mei 2020 door Redactie

Premier Johnson bedankt aanbiddingsleider voor "geweldig gezongen meesterwerk"

De coronacrisis zorgt voor heel veel verdriet en pijn. Maar er gebeuren ook mooie dingen. Er ontstaan tal van bijzondere initiatieven. Zo kreeg aanbiddingsleider Tim Hughes het voor elkaar om tal van kerken en christelijke gemeenschappen te verenigen en samen The UK Blessing uit te brengen.

Er werkten tal van verschillende kerken mee aan de muziekvideo en hij werd ook ontzettend goed bekeken. Het bijzondere filmpje ging namelijk niet alleen viral in het Verenigd Koninkrijk zelf, maar ook in andere landen werd het goed bekeken. In totaal is het al meer dan 2,6 miljoen keer bekeken. Ook de Engelse premier Boris Johnson was onder de indruk van de muziekvideo. Hij besloot volgens diverse Engelse media zelfs om een brief te schrijven naar Tim Hughes.

In de brief bedankt Johnson de aanbiddingsleider voor het maken van de bijzondere muziekvideo. “In een tijd waarin onze kerken zijn gesloten, ben ik vol verwondering dat je de kracht van muziek hebt gebruikt om christenen van tal van verschillende denominaties uit het hele Verenig Koninkrijk samen te brengen. Het geweldig gezongen meesterwerk ‘The UK Blessing’ is werkelijk een steun en heeft miljoenen mensen over de hele wereld geraakt met een boodschap van hoop.”

Reacties

Volkomen terecht bedankt Johnson de aanbiddingsleider Tim Hughes voor het maken van dit bijzondere en profetische lied. Heel indrukwekkend en aangrijpend!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!