Bond tegen vloeken
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 mei 2020 door Bond tegen vloeken

Bond tegen vloeken organiseert een webinar over grof taalgebruik en opvoeding

Ouders en opvoeders melden zich aan om het interactieve webinar ‘Help! Mijn kind vloekt…’ online te volgen. 19 mei om 20.00 schuiven vier deskundigen aan om te bespreken hoe je gezond om gaat met grof taalgebruik binnen de opvoeding. Deskundigen als Nico van der Voet, Jannita van de Burgt , Sjors van der Kraan en Kees Hazeleger delen hun ervaring. De presentatie is in handen van Frans de Koeijer.

Welke woorden accepteert u als ouder wel en welke niet? Hoe kunt u het beste op vloeken, schelden of vulgaire taal reageren? Is negeren de beste oplossing? Of kiest u juist voor de stevige aanpak? Grof taalgebruik is binnen de opvoeding vaak een onderschoven onderwerp, maar alle ouders krijgen er vroeg of laat mee te maken. Dan is het fijn om van deskundigen handvatten en tips te krijgen. Ook zullen ze hun ervaringen delen en uw vragen beantwoorden. Dit webinar kan voor u en uw gezin een waardevolle toerusting zijn. Aanmelden kan op de website van de Bond tegen vloeken.

Reacties

C
Mijn vader gelooft niet meer zegt hij

En we hebben allemaal wel eens dat er bijna een vloek over onze lippen kan komen.

Wat ik heb geleerd van hem is als het kan gebeuren en we hebben God al op onze lippen leggen we het afmaken met vergeef ons.

Oftewel God .....vergeef ons

Vond ik wel een goeie van hem

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.