Sprekers digitale Opwekking 2020
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 mei 2020 door Stichting Opwekking

Deze 9 mannen en vrouwen spreken tijdens de digitale Pinkster­conferentie

'Samen kerk, samen sterk' is het thema van de digitale Pinksterconferentie die Opwekking samen met een groot aantal partners in het pinksterweekend organiseert. Inmiddels zijn de sprekers die het thema gaan uitwerken, bekend.

Op vrijdagavond bijt Hans Maat het spits af, gevolgd door Nelinda Troost op zaterdagmorgen. Otto de Bruijne spreekt zaterdagavond. Op zondagmorgen leidt Mirjam Kollenstaart een viering en is daarna het woord aan Jurjen ten Brinke. Verder vindt op zondag een unieke digitale Sing-in plaats. ’s Avonds is er een dienst met gebed voor zieken onder leiding van Kees Goedhart, Martin Koornstra en David de Vos. Als laatste spreker geeft Henk Stoorvogel op maandagmorgen acte de présence.

Hans Maat is directeur van het Evangelisch Werkverband, en is een bruggenbouwer tussen de protestantse én de evangelische en charismatische stroming. Hans is daarnaast ook actief op het gebied van muziek, en is oprichter van de band Sela en schrijver van vele liederen. Hans is getrouwd en heeft vier kinderen.

Nelinda Troost is zangeres, aanbiddingsleidster en spreekster. Daarnaast werkt ze samen met haar man Gerald bij Troost Producties, waar ze als co-writer van songs en boekingsmanager actief is. Samen hebben ze drie kinderen.

Otto de Bruijne presenteert het evangelie als spreker, schrijver en beeldend kunstenaar. Hij heeft voor TEAR gewerkt in Nederland en Afrika, en als tv-presentator en programmamaker bij de EO. Otto is getrouwd met Renée en samen hebben ze vijf kinderen.

Jurjen ten Brinke is voorganger van de multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam. Daarnaast is hij ambassadeur voor TEAR, en presentator van het EO-programma ‘Nederland Zingt Dichtbij’ en sprak meerdere keren tijdens de Nederland Zingt Dagen. Jurjen is getrouwd met Marijke en vader van vier kinderen.

Mirjam Kollenstaart is predikant en spreekster. Naast het werk in de gemeente schrijft ze ook regelmatig in het Nederlands Dagblad en de tijdschriften Eva en Jente. Mirjam is getrouwd met Marien (ook predikant), en heeft vier zonen en een dochter.

Kees Goedhart is spreker, Bijbelleraar en schrijver. Hij is zendeling geweest in de West-Indies, en vanaf het begin betrokken bij Opwekking - als spreker op de Pinksterconferenties en als voorzitter. Kees is getrouwd met Fieke en samen hebben ze drie kinderen en kinderen en achterkleinkinderen.

Martin Koornstra is opgegroeid in België, waar hij zelf ook jarenlang als zendeling werkte. In 2009 richtte hij Royal Mission op. Zijn leven bestaat uit spreken, trainen, coachen, schrijven, reizen en leidinggeven. was. Martin is getrouwd met Karin en heeft twee volwassen dochters.

David de Vos is evangelist met een passie voor Jezus, In 2004 richtte hij Go and Tell op met als missie zoveel mogelijk mensen bij Jezus te brengen, o.a. door campagnes in het buitenland en (jongeren)evenementen in Nederland. David is getrouwd met Joyce en heeft twee zonen.

Henk Stoorvogel is voorganger in de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) en oprichter en leider van mannenbeweging 4M. Daarnaast is hij spreker en auteur en geeft hij masterclasses in preekvaardigheid. Henk is getrouwd en vader van vier kinderen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!