hailey en justin bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

14 mei 2020 door Nienke Alblas

Hailey en Justin Bieber praten over het geloof tijdens een potje Jenga: "De vrede van Jezus is mij tot grote steun"

Elke week plaatst Justin Bieber een video op zijn facebook waarin hij vertelt over zijn getrouwde dagelijkse leven. Of ze nu gaan varen, gezichtsmaskers opdoen of jenga spelen, de Biebers voeren diepe gesprekken over het geloof en het huwelijk. "Het geloof in Jezus, Zijn vergeving en verlossing, is wat ons door deze tijd heen helpt."

Eigenlijk zou Hailey een maand op reis gaan voor modellenwerk en Justin Bieber over de wereld touren voor zijn album 'Changes'. In plaats daarvan zit het pasgetrouwde stel nu in thuis-isolatie. Uiteraard zijn ze niet alleen. "Ik heb het idee dat ik je steeds beter leer kennen", zegt Justin Bieber. "Ja, dat klopt. Ik hoop dat ik je elke dag steeds beter mag leren kennen. Dat is mijn ultieme doel in het huwelijk, om elkaar helemaal te kennen", reageert Hailey. Ondertussen plaatsen de twee beroemdheden jenga steentjes op elkaar.

"We geloven allebei in verlossing. Biedt het geloof je zekerheid in deze periode?", vraagt Justin aan zijn vrouw. "Zeker. Wetende dat we op de vrede van Jezus mogen leunen en vertrouwen in deze tijd is een grote steun. Ook het lezen in de Bijbel. Daarnaast hebben we onze kerkgemeenschap die nog steeds doorgaat in deze tijd. Elke woensdag kijken we naar de diensten. Zelfs in isolatie ervaar je zo een gevoel van gemeenschap. Dat helpt mij onwijs. Daarnaast blijven we zo in contact met mensen die van ons houden en om ons geven, mensen die voor ons bidden en ons bijstaan."


Justin Bieber
- Justin Bieber ontkent dat hij zich voorbereidt op een kerkelijke bediening: "Fake news"
- 'Justin Bieber bereidt zich voor op kerkelijke bediening'
- Nieuw lied Justin Bieber: "Wij geloven in God en Hij gelooft in ons"
- Justin Bieber en zijn vrouw laten zich dopen
- Hailey Bieber spreekt met Hillsong Channel over haar huwelijk met Justin Bieber en het geloof
Meer over Justin Bieber »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen