Henkie Show
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 mei 2020 door Jeffrey Schipper

De Henkie Show organiseert deze zomer twee digitale vakantiebijbelweken

Vanwege de coronacrisis kunnen veel kerken geen vakantiebijbelweek organiseren. Tienduizenden kinderen die normaal tijdens de zomervakantie een week naar een vakantiebijbelweek zouden gaan, zitten nu thuis. De Henkie Show is voor hen een alternatief.

In juli organiseren de initiatiefnemers de digitale vakantiebijbelweek ‘Daniel blijft trouw aan God’ over het leven van Daniel in de Bijbel. En in augustus kijkt men een week lang naar ‘David, de held?!’.

De Henkie Show wordt zo aangepast dat kinderen thuis als gezin de vakantiebijbelweek kunnen volgen. 'Als Henkie Show bieden wij ook al het materiaal dat kinderen nodig hebben, zodat zij dit heel eenvoudig kunnen downloaden.'

Gratis online werkmap voor kerken en vbw’s
Het programma wordt zo aangeboden dat kerken en VBW's hier gemakkelijk op kunnen aanhaken. Half juni komt er online werkmap beschikbaar. Hierin zit al het materiaal, zodat kerken en vakantiebijbelweken dit kunnen uitprinten en dit zelf bij de kinderen in tasjes kunnen thuisbrengen. Op deze manier houd je in deze vreemde tijd toch een beetje het persoonlijke contact. 'Ook laten wij in de werkmap zien hoe je via een Facebookpagina het contact met de kinderen houdt en middels eigen filmpjes en de video’s van de Henkie Show er een heel interactief geheel van kunt maken.'

Aanmelden
De Henkie Show biedt dit volledig gratis aan. Kerken en vakantiebijbelweken, die hier gebruik van willen maken, kunnen zich per e-mail aanmelden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.