Rev Fred Lunsford
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

08 mei 2020 door Nienke Alblas

Veteraan (95) bidt met 180.000 mensen via digitale gebedsbijeenkomst

Veteraan uit het Amerikaanse leger Fred Lunsford (95) getuigt van Gods antwoord op zijn gebed tot verlossing. De veteraan en tevens voorganger werd twee jaar geleden ernstig ziek. "Ik wilde naar de hemel, maar God zei: 'Nee, nog niet!'", vertelt Lunsford aan CBN News. God gaf hem te opdracht te bidden voor opwekking, meer dan 180.000 sloten zich aan bij het 'Gebed op de Berg' volgens FOX News.

De Amerikaanse voorganger uit Noord-Carolina heeft meerdere voorgangers uitgenodigd om met hem mee te bidden. "God zei tegen mij: 'Laten we 100 predikers uitnodigen op deze berg om te bidden voor opwekking!' God zou hun harten bewegen om hier te komen als Hij dat wilde." Helaas werd het plan verhinderd door de uitbraak van het coronavirus. Zijn mede voorganger Mathis en zijn team uit Mud Creek Baptist Church hebben een online gebedsbijeenkomst gehouden op 5 mei onder de naam 'Gebed op de Berg'. "Het gaf me het idee dat God echt iets aan het doen is. Ik denk dat God mensen geestelijk opwekt door deze gebeden en op vele andere manieren", vertelt Mathis. Uiteindelijk sloten meer dan 180.000 mensen aan bij het gebed.

"Twee jaar geleden dacht ik dat ik zou overlijden. Ik was erg ziek en vroeg God of Hij mij wilde laten sterven. Zijn antwoord was 'Nee, nog niet!' Daarna vroeg ik vroeg aan God: 'Waarom verlaat u mij?'" God legde aan de veteraan uit dat hij op aarde moest blijven om te bidden voor een opwekking. Sinds die dag is Lunsford niet gestopt met bidden. "God heeft mijn jaren verlengd met een reden, Hij wil dat ik bid voor geestelijke opwekking voor zo veel mogelijk mensen. God sprak tot mijn hart en richtte zich tot mij. Het is niet mijn gedachte, maar die van de Heer." Binnenkort brengt Mud Creek Baptist Church een documentaire uit over de getuigenis van Fred Lunsford.

Bron afbeelding: Mud Creek Baptist Church

Bekijk het gebed op de berg in de onderstaande video. Veteraan Fred Lunsford komt in beeld vanaf minuut 27.

Lees het volledige artikel

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.