graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 mei 2020 door Patrick Simons

Franklin Graham: "Elvis Presley hield ervan om de Psalmen te lezen"

Ben je al dat nieuws over corona een beetje beu? Heb je nu wel genoeg gelezen, gezienen gehoord over het virus dat de hele wereld bezighoudt? Dan heeft evangelist Franklink Graham een goed idee. Op zijn Facebookpagina schrijft hij over Elvis Presley, één van de meest populaire zangers ooit. En Graham weet interessante dingen te melden.

“Ik ga je iets vertellen wat je waarschijnlijk niet wist over Elvis Presley”, schrijft de evangelist. “De ‘King of Rock and Roll’ hield er namelijk van om in de Psalmen te lezen, die gevuld zijn met liederen van koning David. In het Museum of the Bible in Washington zijn ook twee persoonlijke Bijbels van Elvis Presley te vinden. Hij groeide zingend op in de kerk en nam later ook vele verschillende gospelliederen op.”

“Jammer genoeg overleed Elvis op 42-jarige leeftijd. Maar het belangrijkste van alles is dat het mijn hoop is dat Elvis de Koning der koningen, de Heer Jezus Christus kende als zijn Verlosser. Het maakt niet uit hoeveel roem en geluk we hebben in deze wereld, dát is het enige wat telt wanneer we de eeuwigheid ingaan en voor God komen te staan.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.