anne borkent there is more
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

29 april 2020 door Nienke Alblas

Anne Borkent werd genezen door het gebed van artsen: "Ik voelde iets donkers uit mij vertrekken"

Toen Anne Borkent 19 jaar oud was raakte hij in een depressie die uitmondde in chronische vermoeidheid. Na drie jaar werd er voor Anne gebeden door artsen die niet alleen in medische, maar ook bovennatuurlijke genezing geloofden. "Ik voelde iets donkers uit mij wegtrekken", vertelt Anne.

Anne belandde door de chronische vermoeidheid in de ziektewet en moest stoppen met zijn studie. In de periode van zijn ziekte bezocht hij familieleden in Zuid-Afrika. Hier kwam hij in aanraking met een geloof dat anders was dan hij gewend was. "Mijn oom en tante waren niet alleen met geloof bezig op zondag in de kerk, maar ook van maandag tot zaterdag. Ook spraken zij over de Heilige Geest en genezing. Ik had hier nog nooit van gehoord."

Op een van de slechtste dagen die Anne in de drie jaar van chronische vermoeidheid had meegemaakt ging hij in Nederland naar gebedsbijeenkomst. Hier waren artsen aanwezig die niet alleen in wereldse doktoren geloofden. "Ze geloofden ook in de Arts met een hoofdletter A. Jezus. Vervolgens vroegen zij of ze voor mij mochten bidden, omdat ze het idee hadden dat er een demoon in mij was die mij moe maakte. Waarop ze zeiden: 'Als het een demoon is die jou moe maakt sturen we deze weg in Jezus naam.' Op dat moment voelde ik iets donkers uit mij wegtrekken en verdween mijn vermoeidheid."

Bekijk de hele getuigenis van Anne Borkent in de onderstaande video.

Reacties

H
Wat een mooi getuigenis. Alle eer aan God de Vader, door Jezus Christus.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.