Gert-Jan Segers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

29 april 2020 door Patrick Goede

Tim Hofman in gesprek met Gert-Jan Segers: "Ik betrapte mezelf op bidden"

Tim Hofman is een bekende Nederlandse programmamaker en influencer. Vooral onder jongeren is hij een bekend gezicht vanwege programma's als 'Over mijn lijk' en 'BOOS'.

CU fractievoorzitter Gert-Jan Segers belt in dit gesprek Tim op om te vragen hoe het met hem gaat en om hem te bedanken voor zijn bijdrage in deze coronacrisis. Tim heeft namelijk zijn volgers zoveel mogelijk opgeroepen thuis te blijven en vertelde hoe zijn moeder in de zorg zich volledig inzet voor de zieken. Een mooi gesprek over geloof, hoop en liefde in deze moeilijke tijden. Ook al is Tim niet meer gelovig, toch betrapte hij zichzelf op bidden!

Reacties

In de Bijbel staat het verhaal over Lydia de Purperverkoopster. Zij kwam uit Thyatira (Handelingen 16:13-14). Zij vereerde God, maar nadat God haar hart opende zodat Gods woord toegang had tot haar hart, leidde dit tot de doop en verder. Bij Tim geloof ik in iets dergelijks omdat hij kennelijk ooit gelovig was. Gelukkig is daar de werking van Gods Geest, die slapende harten opwekt en ons terug brengt in Zijn plan.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.