Edgar Holder
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

09 april 2020 door Jeffrey Schipper

Edgar Holder: "God stuurt geen ziekten, Hij stuurde Jezus"

"Er zijn mensen die denken dat God ellende stuurt. God stuurt geen oorlog en geen ziekten. Hij heeft een Verlosser gestuurd: Jezus", zegt Edgar Holder, voorganger van Levende Steen Ministries, in een videoboodschap over het coronavirus.

Holder ontkent niet dat Jezus heeft voorzegd dat de wereld te maken zou krijgen met oorlogen, ziekten en andere problemen. "Dit is niet bedoeld om duidelijk te maken dat God dit zendt. Hij heeft zijn Zoon gestuurd om ons in die moeilijke omstandigheden te helpen. In de evangeliën vertelt Jezus dat we zullen horen van deze dingen.

In de Openbaring-brief worden we opgeroepen om naar God te luisteren. 'Wie oren heeft, laat hij horen wat de Geest tegen de gemeenten zegt' (Openbaring 2:11). En dit wordt meteen gevolgd door: 'Wie overwint.' Mooi, hè? Horen en overwinnen horen bij elkaar."

Holder roept op om angst niet te laten overwinnen. "Door de hele Bijbel klinkt: 'Vreest niet!' en 'Ik zal je niet verlaten'. Daar mogen we als gelovigen die Jezus kennen op bouwen. Laat die gedachten overheersen in je hart. Als de Heer met ons niet, hoeven we niet te vrezen."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.