avondmaal
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 april 2020 door Nienke Alblas

Prediker wil met miljoenen mensen avondmaal vieren

Stel je voor: wereldwijd wordt er door miljoenen mensen tegelijkertijd de dood en de wederopstanding van Jezus gevierd. En dan in gezamelijk gebed dat zich tegen het coronavirus keert. Dat is de droom van geestelijk leider Joshua Fowler. Via Facebook neemt hij het initatief voor een wereldwijd avondmaal. "Laten we gehoorzamen aan het woord van de Heer."

In zijn Facebookbericht schrijft Joshua Fowler over de woorden die God tot hem sprak. "Ik hoorde de Heer tot mij spreken: 'Vergader mijn profeten en mensen om te Profeteren over Pesach en vier samen het avondmaal. Als jullie terugkeren en Mij gedenken aan Mijn tafel, zal dit ervoor zorgen dat volken terugkeren naar Mij… Je zal zien dat niet alleen het tij zal keren in de coronacrisis, maar ook het tij van de Oogst. Heb ik jullie niet gezegd dat dit dé Dagen zijn van mijn grote Wederkomst? Jazeker! Miljoenen zielen zullen naar mij terugkeren, wanneer mijn kerk mij in herinnering neemt.'"

Reacties

M
Dat is een mooie gedachte: samen met alle gelovigen wereldwijd het Avondmaal vieren!

Je hebt natuurlijk wel de verschillende tijdzones en ook is de vrijdagavond niet de juiste avond, maar we vieren Jezus' geboorte ook niet op de juiste tijd, dus dat is geen probleem. Het gaat om het gedenken van Jezus en wat Hij voor ons deed!Dankzij de coronacrisis kan iedereen thuis hieraan meedoen.

Via kerkdienstgemist.nl en met matses en bloedwijn uit de supermarkt.

Jezus, die zo ondragelijk voor ons leed, is het waard!
M
Kan iemand mij zeggen hoe ik die spaties in de tekst kan voorkomen en/of weghalen?

Als ik het typ, is het één aaneengesloten stukje tekst en vervolgens wordt het zo raar, als een onsamenhangende reactie, weergegeven.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.