predikant Hampton louisiana
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 april 2020 door Nienke Alblas

Dit vertelde een aan corona overleden predikant over zijn geloof: "Ik blijf bidden"

Een predikant uit het Amerikaanse Louisiana is overleden aan het coronavirus. Een paar dagen voor hij kwam te overlijden sprak hij nog tot zijn gemeente via social media vanuit zijn ziekbed. "Ik blijf bidden en vasthouden aan het geloof. Dit is misschien wel een manier waarop God mij wil laten rusten." Christian Today schrijft over de laatste post van predikant Hampton.

De predikant uit Louisiana plaatste de video vlak voor hij zijn officiele diagnose kreeg met het coronavirus. "Ik wordt momenteel in het ziekenhuis behandeld, onderzocht en in quarantaine gehouden. Afgelopen vrijdag ben ik in het ziekenhuis opgenomen met hevige buikpijn en een aanhouden hoest. Na een scan kreeg ik van de doktoren het nieuws dat ik een dubbele longontsteking heb."

Ondanks de dubbele longontsteking van de predikant door het virus, blijft de predikant Gods woord verkondigen en God aanbidden vanuit zijn ziekenhuisbed. "Laat het virus niet je aanbidding stelen, maar houdt vast aan het geloof. Je mag altijd terugkeren naar God, net als de verloren zoon." 

Voordat Hampton de uitslag kreeg van het bloedonderzoek naar corona, was hij optimistisch. "Als de test positief is, zullen we alles doen om te zorgen dat ik beter wordt. God laat niet toe dat wij ons zorgen maken. Ik probeer me dus niet druk te maken over de uitslag. Ik blijf bidden en vasthouden aan het geloof. Misschien wil God mij duidelijk maken dat het tijd is om rustiger aan te doen." Helaas kwam de test positief terug. Een aantal dagen na zijn laatste post kwam predikant Hampton te overlijden aan de gevolgen van het coronavirus.

Lees het volledige artikel

Reacties

O
Heer vertroost de nabestaanden en mensen van zijn kerk. Wees hun heel dicht nabij.
a
Ds. Hampton is thuis gekomen, Hallelujah !
Hoewel ik geloof dat het houden van sociale afstand gewenst is, vraag ik mij af of dit in alle gevallen resultaat oplevert. Wij weten nog niet van de hoed en en de rand en over de afstanden die het virus aflegt met de wind! Ook lees ik dat 10 dagen na de genezen verklaring, het virus nog in de genezen persoon aanwezig kan zijn. Nog meer redenen om het van Hem te verwachten en te werken aan de relatie door intimiteit in je stille tijd. Onze verwachting is van de Heere.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.