Abortuskliniek
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 april 2020 door Patrick Goede

Spaans koppel dat abortus wilde plegen heeft nu een gezonde baby

Een Spaans koppel dat abortus wilde plegen werd geraakt door de prediking van een Amerikaanse spreker genaamd John Barros. John is een 'pro-life protester' en preekt fanatiek in de buurt van abortusklinieken om mensen nog over te halen van gedachten te veranderen.

John vertelt: "Op een gegeven moment was ik aan het preken en toen kwam er een auto aangereden. Iemand begon dingen in het Spaans uit het raam te roepen. Omdat ik geen Spaans spreek ging een vriend er naartoe."

De vriend sommeert Barros om te komen. Hij vertelt dat Barros er voor gezorgd heeft dat deze man en zijn vrouw nu een gezonde baby hebben. De man laat zijn vrouw via Facetime zien en ook zij bedankt John met een gezonde baby in haar armen: "Thank you, thank you!"

John wil zijn prediking weer vervolgen tot God hem plotseling laat zien dat hij een belangrijk detail van Gods zegen heeft gemist. Hij spreekt helemaal geen Spaans. Hoe konden ze hem dan toch verstaan? John vraagt het via zijn vriend aan de man en die vertelt dat hij Barros in zijn eigen taal hoorde spreken. Een oprecht wonder dus!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.