Mark en Claire McClurg
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 maart 2020 door Jeffrey Schipper

Britse voorganger die lijdt aan corona smeekt zijn volgers om thuis te blijven

Een week lang bracht de Britse predikant Mark McClurg door op de intensive care vanwege corona. De 40-jarige vader van drie kinderen is blij dat hij nog in leven is, zo schrijft Christian Today. Via een Facebook-video waarschuwt hij zijn volgers voor de ernstige gevolgen van het virus.

"Dit virus is dodelijk en gevaarlijk", maakt de voorganger uit County Down (Noord-Ierland) duidelijk. "Corona wil je doden. Het ontneemt al het leven uit je longen, zodat je nauwelijks kunt ademen."

In de video dankt Mark het ziekenhuispersoneel dat 24 uur per dag goed voor hem heeft gezorgd. "Zij hebben mijn leven gered. Ik zou tegen de artsen en verpleegkundigen willen zeggen dat ik van ze houd!" Ook bedankt hij de christenen die tijdens de moeilijke periode voor hem hebben gebeden. "Ontzettend bedankt! Ik hoor bij Jezus. Ik geloof in Jezus en ik houd van Jezus!"

"Corona is geen kleine verkoudheid", voegt hij toe. "Luister alsjeblieft naar het advies van de regering! Houd afstand van elkaar. En social distancing betekent niet dat je telefoon aan de kant moet leggen en je vrienden en buren niet kunnen bellen!"

Foto boven: Mark en zijn vrouw Claire McClurg.

Reacties

Nog een broeder die veilig is voor besmetting, omdat hij het heeft overleefd. Ik hoop dat hij zal getuigen van de veiligheid die er in Jezus is, ook als je overlijdt en dat hij coronapatiënten kan opzoeken en bemoedigen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.