Creatiefkinderwerk.nl
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 maart 2020 door Redactie

Het nieuwe, gratis gezinsprogramma voor zondag staat online

'Wat een gekke week is dit geweest! Een aantal weken geleden nam ik als vaste columnist van CIP.nl afscheid om mij meer te richten op het bereiken van kinderen met de boodschap en de verhalen uit de Bijbel. Nog geen maand later zit ik er echt helemaal midden in', schrijft verhalenverteller Matthijs Vlaardingerbroek.

'Toen ik vorige week donderdag hoorde dat alle kerken voorlopig gesloten zouden worden, dacht ik: "Wat kan ik hierin betekenen?" Tegelijkertijd met het sluiten van de kerken en scholen werden ook ineens al mijn voorstellingen, waar ik van leef, voor een maand of langer afgelast. Daar sta je dan als ZZP'er... En tegelijkertijd heb ik nog nooit zo hard gewerkt als deze week.

Tienduizend redenen tot dankbaarheid!
Vorige week was er in plaats van een kerkdienst op mijn site www.creatiefkinderwerk.nl een online videoprogramma voor gezinnen over het Bijbelverhaal van Abraham. Meer dan tienduizend mensen keken en deden mee met de filmpjes en de verschillende opbouwende gezinsactiviteiten hierom heen. Even waren we een van de
grootste kerken in Nederland!

Vanaf vandaag staat het nieuwe programma voor aanstaande zondag online. Deze week is het thema: 'Delen'. Heel toepasselijk in deze tijd van coronacrisis en het hamsteren in de supermarkten.
We kijken door middel van een video naar het Bijbelverhaal van Abram en Lot die uit elkaar gaan. Daarbij zijn er natuurlijk weer een aantal leuke dingen je met de kinderen over dit Bijbelverhaal en het thema 'delen' thuis kunt doen.

Volgende week zondag gaan we richting Pasen met een heel mooi Paasprogramma voor jong en oud', laat Matthijs weten.

Wat gaan jullie als gezin zondag doen? Als je wilt, zijn ook jullie van harte welkom om gebruik te maken van het nieuwe online gezinsprogramma. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.