Samson film
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 maart 2020 door New Faith Network

Christelijke bioscoopfilm 'Samson' al online vanwege coronacrisis

De bioscoophit 'Samson', die afgelopen week in de bioscopen in premiere ging , is deze week al beschikbaar op de christelijke streamingdienst New faith Network. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt. De film was vorig jaar in Amerika al te zien, Nederland volgde vrijdag met een premiere in Dordecht. Nu komt de film vrijdag 20 maart 2020 online. Dit is twee maanden eerder dan gepland.

New Faith Network laat in een verklaring weten het belangrijk te vinden „in deze moeilijke tijden christelijke inspiratie en plezier naar families te kunnen brengen.” In veel landen zitten burgers in sociale isolatie vanwege de coronapandemie. Over de hele wereld zijn bioscopen, theaters en pretparken gesloten. Ook worden er de komende maanden nauwelijks nieuwe bioscoopfilms meer uitgebracht.

De Coronacrisis heeft ook voor New Faith Network gevolgen. "We doen ons werk vrijwel geheel online en dus kunnen we vanuit huis ook goed werken", zegt hoofdredacteur Machiel Copier. "Ik ben blij dat we net voor de start van de Coronacrisis de aankoop konden rondmaken van de kwalitatief zeer hoogwaardige serie 'Jesus His Life'. Deze 8-delige serie was al gepland voor deze periode naar Pasen, maar krijgt nu nog extra waarde door de bijzondere periode waarin we nu als Nederland zitten".

De spannende maar Bijbelgetrouwe film 'Samson', naar het verhaal van de oud-testamentische leider Simson, is vanaf vrijdag 20 maart te bekijken op New Faith Network. De film zal vanaf 17.00 uur online staan. Abonnees kijken hem direct, iedereen die een proefperiode aan wil gaan, kijkt 14 dagen gratis. Een account aanmaken kan via deze pagina.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.