boekenlegger
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 maart 2020 door LCJ

Evangeliestek komt met nieuw evangelisatiemiddel rondom Pasen

Opnieuw brengt Evangeliestek een evangelisatiemiddel uit rondom Pasen. Dit jaar is dat een boekenlegger die kinderen eraan herinnert dat Jezus is opgestaan en dat Hij leeft.

Dit goede nieuws moet aan iedereen verteld worden. Breng door middel van deze boekenlegger het Evangelie bij de kinderen. Deze boekenlegger kunnen ze zelf vouwen en gebruiken. Op het werkblad staat het paasverhaal aan de achterzijde van de vouwinstructie afgedrukt, zodat deze bewaard zal blijven. Na het vouwen blijven op de achterzijde van de boekenlegger de woorden ‘Hij is opgestaan, Hij leeft’ zichtbaar.

Deel de boekenleggers bijvoorbeeld uit in de kerk, bij evangelisatie-momenten, op de club (en laat ieder kind er ook één geven aan een onkerkelijk buurkind) of bezorg de boekenlegger huis aan huis. Deel het Evangelie en laat andere kinderen zo weten wat écht goed is aan de paasdagen.

De boekenlegger is verkrijgbaar via deze website. Per stuk kost de boekenlegger €0,20.
Ook het paasboekje ‘De Redder leeft’ is (weer) verkrijgbaar in onze webshop. Hierin staan vertellingen en verschillende puzzels en opdrachten voor kinderen in.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.