Jeremy Camp
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 maart 2020 door Nienke Alblas

Jeremy Camp over de verfilming van zijn leven: "De enige reden dat ik het heb doorstaan is Jezus"

Deze vrijdag komt een nieuwe film uit over het leven van Jeremy Camp. De christelijke zanger was op de set tijdens het filmen van 'I still Believe'. "Er gebeurde iets bijzonders tijdens het filmen", vertelt Jeremy Camp aan Christian Today.

Op de set was ook de nieuwe vrouw van Camp aanwezig. Zij volgde Jeremy toen hij wegliep. "Ik begon te huilen", vertelt Jeremy Camp, "mijn vrouw volgde mij en ik huilde in haar armen. Toen ik terugkwam op de set zag ik mijn familie bij mij. Mijn vrouw en mijn drie kinderen. Ik stond versteld over wat God had gedaan voor mij. Door Hem kan ik nu met mijn familie de wereld over trekken om te evangeliseren."

Jeremy Camp hoopt dat er meer deuren zullen open voor evangelisatie door de film. Daarnaast is de film bemoedigend voor mensen die worstelen met pijn in hun leven. "Ik wil graag dat gelovigen de film zien, maar als ik eerlijk ben wil ik graag dat mensen die Jezus niet kennen ook naar de film gaan kijken. Ik hoop dat zij begrijpen dat de enige reden dat ik heb kunnen doorstaan wat ons is overkomen is dat Jezus bij ons was, elk moment."

De film is een antwoord op de zoektocht naar hoop voor mensen. "Er is zo veel strijd en verdeeldheid onder mensen, dat iedereen zoekt naar hoop. In deze film hopen we te vertellen dat er ondanks alle pijn en al het verlies hoop is. Deze hoop is Jezus", aldus Jeremy Camp.

Bekijk de trailer:

Lees het volledige artikel

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.