De Wittenberg
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 maart 2020 door Evangelische Hogeschool

Christelijke tussenjaren organiseren eerste Christelijke Tussenjaarbeurs

Op zaterdag 28 maart 2020 vindt de eerste Christelijke Tussenjaarbeurs plaats. Zes christelijke organisaties hebben hiertoe het initiatief genomen. Doel is om jongeren wegwijs te maken in het bestaande aanbod. Jeugdwerkdeskundige Martine Versteeg van Missie Nederland zal het belang van een tussenjaar toelichten. Elke organisatie is met een stand aanwezig en er zijn (oud-)studenten beschikbaar voor vragen.

Steeds meer jongeren kiezen voor een tussenjaar. De organiserende partijen bieden allemaal een vorm van onderwijs aan dat gericht is op persoonlijke vorming en geloofsontwikkeling. “Op de Christelijke Tussenjaarbeurs krijgen de organisaties de gelegenheid om naar eigen kleur en invulling te presenteren dat ze vanuit een gezamenlijke missie jongeren willen toerusten om als christen in de samenleving te staan”, licht Martine Versteeg toe. “Jongeren kunnen ervoor kiezen om een jaar te reizen of te werken. Echter het vormingsaspect dat via onderwijs wordt geboden lijkt vandaag de dag steeds noodzakelijker. We hopen met deze beurs dat signaal af te geven.”

De Christelijke Tussenjaarbeurs is een samenwerking tussen Rotsvast Bijbelschool, Youth for Christ, Youth With A Mission, de Evangelische Hogeschool, Foundation 4 Life en de Wittenberg.

Datum: 28 maart 2020
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: de Wittenberg, Krakelingweg 10 in Zeist
Toegang: gratis

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.