tornado
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 maart 2020 door Nienke Alblas

Kerk haalt ruim 150.000 dollar op voor jong gezin dat hun dochter verloor door tornado

Collegeside Church of Christ haalde meer dan 150.000 dollar op door een GoFundMe actie. De Amerikaanse plaats Cookeville is vorige week getroffen door de F-3 tornado. Het huis van jeugdleider Matt en zijn vrouw Macy werd zwaar getroffen. Hun vierjarige dochtertje Hattie kwam hierbij om het leven. Samen met hun andere dochter ligt het stel in het ziekenhuis om te herstellen van de verwondingen.

De opbrengst van de crowdfund was binnen een paar dagen al 154.000 dollar. Dit geld kan gebruikt worden om de begrafenis van dochter Hattie te bekostigen, de medische rekeningen te betalen en het huis van het jonge gezin opnieuw op te bouwen. Het gezin heeft veel verloren door de tornado. 

Philip Jenkins van Mt Juliet Church of Christ organiseerde de crowdfund samen met zijn vrouw Laura. Jenkins zegt dat ze overweldigd zijn door de grote mate waarin mensen helpen. "Het belangrijkste is om te blijven bidden. De familie heeft nog een lange weg van fysiek en emotioneel herstel te gaan", aldus Philip Jenkins.

Lees het volledige artikel

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.