auto-ongeluk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 maart 2020 door Nienke Alblas

Breanna Brown zong paar uur voor dodelijk auto-ongeluk indrukwekkend, christelijk lied

Breanna Brown zong tijdens een jeugdavond Ain't No Grave van Bethel. Een paar uur later kwam zij met haar ongeboren dochter bij een auto-ongeluk om het leven. "Ze zong haar getuigenis zonder dat wij het wisten, maar God wist het wel", vertelt vriendin Alisha Stokes aan Christian Post.

De man van Breanna, Jacob Eaton, raakte zwaargewond tijdens het ongeluk. Met spoed werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Breanna en de baby waren op de plaats van het auto-ongeluk al overleden. Jacob hoorde hier later pas over. Breanna was 24 en diende samen met haar man in Lynn Church of God. De kerk is in shock en rouwt om het verlies van een geliefd gemeentelid. Alisha vertelt over het huwelijk van Breanna en James. "Ze waren werkelijk een eenheid." 

Voorganger Chris Stokes leidt Lynn Church of God door het moeilijke seizoen heen. "We zitten in een rouwproces. We weten dat het Woord van God spreekt over verschillende seizoenen. Er is voor alles een seizoen. Momenteel gaan we als gemeente door een seizoen van rouw, maar ik geloof dat we weer naar een seizoen van vreugde geleid zullen worden", vertelt Stokes. "God zal deze situatie gebruiken voor iets groters."

Lees het volledige artikel

Reacties

B
Heftig zeg... Maar ze zingt nu voor Gods troon, samen met haar kindje. Laat dat een troost zijn voor haar man en verdere geliefden...
Een geweldig lied !

Eén van de mooiste die ik ken. Wat een hoop, wat een getuigenis.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.