Vrouwen lopen voor Vrouwen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 maart 2020 door De Hoop ggz

Van de Nieuwe Biesbosch tot de Oostvaardersplassen: Vrouwen lopen voor Vrouwen

Van de Nieuwe Biesbosch tot de Oostvaardersplassen; dit jaar zijn er weer allerlei prachtige tochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wandel mee of ren mee en maak zo het verschil voor kwetsbare vrouwen.

Heerlijk wandelen of rennen en tegelijkertijd omzien naar de ander. Dat is het uitgangspunt van Vrouwen lopen voor Vrouwen. In 2020 zijn er tochten dwars door allerlei natuurgebieden. Als deelnemer zamel je geld in voor vrouwen die hulp ontvangen bij projecten van de christelijke organisaties De Hoop en Terwille. Bijvoorbeeld vrouwen die dakloos zijn, verslaafd of uit de prostitutie willen stappen. Mede-dankzij jou kunnen zij een nieuwe start maken.

Gezelligheid, sportiviteit en omzien naar de ander
De afstanden van de verschillende tochten variëren van 10 tot 23 km. We maken er met elkaar een gezellige en waardevolle dag van! Na afloop is er tijd om samen te genieten van een welverdiende lunch of high tea. In 2020 zijn er wandeltochten én runs in Dordrecht, Zwolle, Dongen, Almere, Nieuwerkerk a/d IJssel en Groningen. Kies de uitdaging die bij jou past!

Ontdek de Nieuwe Biesbosch
De eerste tocht vindt plaats in Dordrecht. Op 18 april wandel je dwars door de Nieuwe Biesbosch: een prachtig (en vaak onontdekt!) natuurgebied. Naast de 12 km hebben we dit jaar een tocht om je tanden in te zetten: de 23 km. Onderweg geniet je van de weidse uitzichten in de Nieuwe Biesbosch. Na afloop staat een heerlijke high tea voor je klaar.

Kom ook in beweging!
Het zou geweldig zijn als ook dit jaar veel vrouwen meewandelen! Gun jezelf een mooie dag en wandel gezellig samen met vriendinnen, zussen, je buurvrouw of wandelmaatjes! Inschrijven kan via deze website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.