De Betteld
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 maart 2020 door De Betteld

De Betteld Zelhem introduceert Glampingtenten en Safaritenten

Grootste christelijke aanbieder van vakanties en conferenties start met verhuur glampingtenten en safaritenten.

De Betteld in Zelhem, onderdeel van de Betteld Groep, voegt glampingtenten en safaritenten toe aan haar assortiment. In totaal zijn dit 10 glampingtenten en 7 safaritenten. De tenten worden allemaal geplaats aan het water op het nieuwe veld Waterkant en het bestaande Natuurveld.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Glampingtenten
De 10 Glampingtenten zijn volledig ingericht met 6 bedden, een keukentje, zithoek en terras. Ze zijn klaar om zo in te trekken en hebben alle benodigdheden voor een fijn verblijf. De tenten staan op houten vlonders op het nieuwe veld Waterkant en, zoals de naam al verklapt, staan ze direct aan de recreatieplas en het strand.

Safaritenten
De Safaritenten staan op het Natuurveld en zijn volledig ingericht voor 6 personen. Er komen in totaal 7 tenten te staan die zijn voorzien van een stoere steigerhouten inrichting, 6 bedden, een keukentje, zithoek en houten vloer met terras. Ze zijn direct klaar voor gebruik en hebben alles wat nodig is voor een prettig vakantieverblijf. Het overnachten in een Safaritent zal het verblijven op de Betteld een nieuwe invulling geven.

Vakantie met meer luxe
In de nieuwe en ingerichte tenten krijgt kamperen op de Betteld in Zelhem een volledig nieuwe betekenis. De natuur is dichtbij, er is meer luxe en meer gemak. Het is instap-klaar-kamperen op het grootste christelijke vakantiepark in Nederland. De Betteld in Zelhem is onderdeel van de Betteld Group met vier vestigingen in Nederland en een vestiging in België.

Uitgebreid programma
De Betteld Zelhem is een vakantiepark en conferentiecentrum met een uitgebreid christelijk programma voor kinderen, jeugd en volwassenen. Voor de kinderen en de jeugd wordt er samengewerkt met Stichting Royal Mission onder leiding van Martin en Karin Koornstra. Het kinderwerk heet MEGA-kids en het jeugdwerk heet Royal Adventure. Dit jaar werkt de Betteld voor het eerst samen met een professioneel animatieteam voor sport en spel. Er is van alles te beleven voor het hele gezin. Tevens is De Betteld gastheer van vele conferenties. Hiervoor zullen deze tenten ook als onderkomen voor conferentiebezoekers uitermate geschikt zijn.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.