Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 maart 2020 door Jeffrey Schipper

IRS-ontmoetingsdag in het teken van 60-jarig jublieum

De IRS-ontmoetingsdag op zaterdagmorgen 21 maart in Gorinchem zal in het teken staan van dit bijzondere jubileum. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het belooft een mooie dag te worden met een gevarieerd programma, waarin meerdere veldwerkers en betrokkenen van IRS aan het woord komen over het thema: ‘Christus, Rome en IRS’.

We kijken niet alleen terug naar het verleden, maar blikken ook vanuit het heden vooruit. Hierbij zal ook door één van de bestuursleden vooruitgekeken worden naar de toekomst van IRS onder leiding van een nieuwe directeur.

Ds. Tomasz Pieczko, IRS-veldwerker en gereformeerd predikant in het overwegend rooms-katholieke Zelów (Polen) zal spreken over “Rome – verleden, heden en toekomst”.
Als voormalig rooms-katholiek priester kent hij ook het rooms-katholicisme van binnenuit.

Vanaf 9.15 uur staat de koffie klaar in de Gomarus Scholengemeenschap, Hoefslag 11 in Gorinchem. Het programma begint om 10.00 uur.

Rond 13.00 uur wordt de morgen afgesloten met een geheel verzorgde broodmaaltijd van IRS. Er is dan ook volop gelegenheid tot onderling contact. Meerdere veldwerkers en andere betrokkenen uit Nederland, Polen, België en Spanje zullen aanwezig zijn.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.