Asia Bibi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 maart 2020 door Jeffrey Schipper

Asia Bibi vanuit Frankrijk: "In de gevangenis heb ik met God gesproken en tekenen gehad"

"Ik ben vrij, maar heb nog steeds beveiliging nodig", vertelt Asia Bibi. Afgelopen weekend ontmoette zij de Franse president Emmanuel Macron. Het Nederlands Dagblad sprak met de Pakistaanse vrouw die jarenlang in een dodencel verbleef na een valse beschuldiging.

Deze christelijke vrouw zat 9 jaar in de dodencel op verdenking van godslastering. Ze kwam vorig jaar vrij. Vanwege doodsbedreigingen kon Bibi niet langer in Pakistan blijven. In mei 2019 werd ze herenigd met haar man en kinderen in Canada. Daar woont het gezin op een geheime locatie uit vrees voor aanslagen van militante moslims die het nog steeds op haar voorzien hebben.

"Toen ik geboren werd, vertelde een priester mijn moeder: dit meisje gaat beproefd worden door God", vertelt Bibi tegenover het ND. "Ik wist dus dat dit zou gebeuren. In de gevangenis heb ik met God gesproken en tekenen gehad." Bibi was in Parijs om het ereburgerschap van de stad te ontvangen en om haar nieuwe boek te promoten.

Het boek Eindelijk vrij is verkrijgbaar in de boekwinkel en in de webshop van Open Doors. Pakistan staat op plaats 5 van de Ranglijst Christenvervolging van Open Doors. In het land zitten nog steeds tientallen christenen en gematigde moslims gevangen wegens godslastering. Vaak al jaren voordat er een uitspraak volgt. Lees hier meer info over de kerk in Pakistan.

Lees het volledige interview in het Nederlands Dagblad.

Reacties

A
Wat een volhardend en sterk geloof heeft deze vrouw zeg!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.