Ds. P. J. Visser
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 februari 2020 door Jeffrey Schipper

Ds. P. J. Visser in Rotterdam-Zuid aan de slag als opvolger van ds. M. M. van Campen

De Maranathakerk in Rotterdam-Zuid verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. P. J. Visser heeft het beroep aanvaard. De predikant gaat in de havenstad aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Goes vertrokken ds. M. M. van Campen. Visser is sinds 2010 actief in de protestantse Noorderkerk in Amsterdam.

"Onlangs sprak ik met iemand uit onze gemeente", vertelde ds. Van Campen vorig jaar tijdens dit interview met CIP.nl. "Hij vertelde over een gesprek dat hij met een collega op zijn werk had over de kerk. ‘Waar kerk jij?,’ vroeg die collega. ‘In de Maranathakerk,’ antwoordde hij. ‘Oh, dat is die kerk van Van Campen,’ reageerde zijn collega vervolgens. Nadat ik het beroep naar Goes had aangenomen zei ik: ‘Broeder, dat is één van de redenen waarom ik weg moet. De kerk is niet van Van Campen, maar van Christus.' Het wordt gevaarlijk wanneer de Maranathakerk de kerk van Van Campen wordt."

Reacties

g
Gefeliciteerd Rotterdam- zuid. Wens ds Paul Visser en de gemeente daar Gods zegen toe.
S
Hoop dat alle preken van Ds Visser on Line te beluisteren zijn. Zo hebben we tientallen van Ds Van Campen via het archief van de Maranatha Kerk gehoord en ter harte genomen.
M
Gefeliciteerd Rotterdam_zuid

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.