ParkCity Church
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 februari 2020 door ParkCity Church

ParkCity Church wordt Resound Church Parkcity

Vanaf zondag 1 maart 2020 gaat ParkCity Church verder onder de naam Resound Church Parkcity. ParkCity Church is een kerk in Heerlen (Parkstad Limburg) waar Remco de Zwart sinds 2010 voorganger is. Resound Church is een kerk in de Verenigde staten met drie locaties, te weten Portland, Denver en Orange County en vanaf 1 maart dus ook met een vierde locatie in Europa.

Resound Church
Resound Church is opgericht door Luke en Alissa Reid, beiden afkomstig uit Sydney, Australië. Ze zijn in 2010 door God geroepen om in de Verenigde Staten een kerk te planten en op 23 januari 2011 begonnen ze met 7 mensen in hun woonkamer met de eerste Resound Church in Portland, Oregon. In 2017 kwam daar een locatie in Denver bij en in 2018 beantwoordden ze opnieuw de roep van God om een kerk te stichten in California en verhuisden ze met hun 4 kinderen naar Orange County (ten zuiden van Los Angeles).

Visie
De visie van Resound Church is om kerken te planten in de westerse wereld en dan met name op plekken waar de ontkerkelijking het grootst is. Dit is zeker het geval in Zuid-Limburg en de visie is om vanuit Parkstad meerdere kerken te gaan planten in Europa.

Kerkfamilie
Resound Church en ParkCity Church hebben elkaar gevonden in deze wereldwijde visie, maar tegelijkertijd is er ook over een weer de behoefte om deel uit te maken van een kerkfamilie. Het is dan ook zeker geen overname, maar eerder een huwelijk waarin de Resound kerken elkaar versterken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.