Joke Buis
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 februari 2020 door Redactie

Vertrouwd & Nieuw: Joke Buis gaat het land in

Na het uitverkochte presentatieconcert in Veenendaal gaat Joke Buis in het voorjaar het land in met de nieuwe liederen van haar album ‘Vertrouwd & Nieuw’. Kom genieten van intieme concerten, met muziek die vol is van vertrouwen en hoop.

Na haar succesvolle Johannes-de-Heer project en 'Kerst bij Joke'-tours sloeg zangeres Joke Buis vorig jaar een nieuwe weg in. Voor het eerst bracht ze op haar album 'Vertrouwd & Nieuw' nieuw geschreven luisterliedjes, gezangen (geïnspireerd op oude kerkliederen) en vertrouwde klassiekers bij elkaar. Tijdens de voorjaarsconcerten komen daar nog niet eerder verschenen liedjes bij.

Intiem en persoonlijk
De muziek van 'Vertrouwd & Nieuw' is intiemer en persoonlijker: thema's die dicht bij Joke's hart liggen staan centraal, ook tijdens de concerten. Door de nieuwe muziek en in de verhalen die Joke zal vertellen wil ze haar hart laten spreken, en tegelijkertijd hebben de liederen een herkenbare boodschap.

Word Vriend van Joke Buis
Wil je Joke steunen in het maken van nieuwe, persoonlijke muziek, waaruit vertrouwen en hoop spreekt? Word dan tijdens het reserveren ‘Vriend van Joke Buis' en ontvang als welkomstcadeau 2 entreekaarten + Joke’s nieuwe CD 'Vertrouwd & Nieuw'.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!