Jair Bolsonaro
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 februari 2020 door Patrick Simons

President Brazilië: "Ik geloof in Jezus Christus als mijn Verlosser"

Prachtig nieuws vanuit Brazilië. President Jair Bolsonaro heeft daar tijdens een groot christelijk aanbiddingsevenement namelijk getuigd van zijn geloof in Jezus Christus. Dat weet Churchleaders.com te melden.

Hoewel de president helemaal niet officieel was uitgenodigd voor het evenement, besloot hij toch om The Send te bezoeken. Het gigantische evenement trekt stadions vol met christenen. In één van deze stadions besloot hij om de aanwezigen toe te spreken. Hij zei daarbij onder meer dat hij persoonlijk gelooft dat Jezus zijn Verlosser is en dat Brazilië tot God toebehoort. Diverse bronnen melden dat hij juist tijdens het evenement tot die overtuiging kwam. 

Tijdens The Send komen tal van verschillende christelijke organisaties en ministries samen om te zingen, te bidden en te geloven dat de wereld zich tot Jezus Christus zal keren. Het doel van het evenement is om mensen te inspireren te leven zoals Jezus deed. Het evenement vond op 8 februari plaats en trok meer dan 140.000 bezoekers. Pastor Daniel Lucena tweette enthousiast over het evenement.

Lees ook: 'Christenen hielpen extreem-rechtse president Brazilië in het zadel'.

Reacties

O
Ja het kromme wordt recht gemaakt en het rechte kom lezen we in God woord dus.....
Wow, dit is buitengewoon voor Europese begrippen; de Brazilianen zijn "gewoon" buiten (in stadion).

Heel indrukwekkend.
B
Fantastisch hoor! Dat ie Indianen uitroeit past ook helemaal bij deze ontzettend christelijke man. Zou Jezus natuurlijk ook een strak plan gevonden hebben
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.