Klaas van Denderen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 februari 2020 door Patrick Simons

Profetische dag in Amstelveen

Zaterdag 15 februari vindt in Amstelveen een profetische dag plaats. De dag wordt georganiseerd door Wild FM Hitradio en zal dan ook plaatsvinden in Merkspace Building, waar dit radiostation gevestigd is. Onder meer Klaas van Denderen zal meewerken aan de dag.

Naast Van Denderen zijn ook Alex Stekelenburg en Bas Emons(directeur van Wild FM Hitradio) aanwezig. Van Denderen kijkt in ieder geval uit naar de dag. “Als we ooit de hand van God ergens in hebben gezien, dan is het in hoe deze dag tot stand is gekomen”, schrijft hij op Facebook. “Van hen die zich toewijden aan de realisatie ervan tot aan de locatie, het is allemaal door de Geest geregeld.”

“Het is een dag met een diepe betekenis”, vervolgt van Denderen. “We zien dan ook naar je uit en verwachten dat deze dag een onvergetelijke zal zijn.” De dag is opgedeeld in een middagdeel en een avonddeel en zal om 14.00 uur starten.

Klik hier voor meer informatie. 

Reacties

Het is allemaal door de Geest geregeld. Dit geeft al aan dat het iets exclusiefs heeft. Het is een voldongen feit dat God, die Geest is, deze dag heeft vastgesteld en moet het iets speciaals worden. Dit is mooi, dit is prima, maar de mens heeft een eigen wil en invloed op zijn of haar handelen. In het verleden, onder invloed van Amerikaanse evangelisten, is het nogal eens scheef gegaan.Ik heb de brokstukken daarvan gezien. Ik geloof in openbaringen door Zijn Geest, maar laat vooral Gods heiligheid en wijsheid in dit alles voorop staan. Zegen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.