priester
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 februari 2020 door Patrick Simons

ZIEN! Ierse priester wil meedoen aan Eurovisie Songfestival

Het zou zomaar eens kunnen dat we tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam een priester gaan zien optreden. Ray Kelly, de 66-jarige Ierse priesters die viral ging na een optreden en meedeed aan Britain’s got talent, wil namelijk heel graag zijn land vertegenwoordigen. Dat weet het Katholiek Nieuwsblad te melden.

Kelly ging wereldwijd viral toen er in 2014 een filmpje opdook waarin hij tijdens een huwelijksviering het nummer ‘Halleluja’ van Leonard Cohen ten gehore bracht. Inmiddels is onderstaande video op Youtube maar liefst 61 miljoen keer bekeken. Maar daar bleef het niet bij. De priester besloot in 2018 namelijk mee te doen aan Britain’s got talent en werd daar de publiekslieveling. Helaas sneuvelde hij in de halve finale van de talentenjacht.

Hij weet echter prima in beeld te blijven. Op dit moment doet hij bijvoorbeeld mee aan Dancing with the stars in Ierland. In een interview heeft hij nu gezegd dat hij ervan droomt om mee te doen aan het Songfestival. Hij heeft daarvoor zelfs al een liedje uitgekozen. “Een pakkend liedje, geïnspireerd door het Evangelie en met een vleugje country-and-westernmuziek”, vertelt hij.

Reacties

O
Zo echt tof zijn. Kan ook genieten van de 3 priests.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.