Pieter Moens
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 februari 2020 door Jeffrey Schipper

Terugluisteren: SP-Kamerlid vs. Pieter Moens over refoscholen en homoseksualiteit

Van de reformatorische scholen in Nederland vindt 20 procent dat een homoseksuele relatie niet kan bestaan. Belangenorganisaties van homo's vrezen dat dit een onveilig klimaat creëert voor LHBTI-leerlingen op deze scholen.

In het Radio 1-programma Dit is de Dag een gesprek met Pieter Moens (foto) van de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs, met Johannes ten Hoor van Homo in de Klas SP-Kamerlid Jasper van Dijk die Kamervragen stelde naar aanleiding van het onderzoek van Pointer. Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren.

Lees ook: Reformatorische scholen onder vuur na nieuw onderzoek homoseksualiteit: "Moeten hier zo snel mogelijk op aangesproken worden".

Reacties

Het is toch wel absurd (om niet te zegen: de omgekeerd wereld) dat wanneer mensen zich aan Gods heilzame levensrichtlijnen houden, ze daarmee een onveilig klimaat zouden creëren.
Berjan,

Waarom bepaal jij een leeftijdsgrens van 18 jaar? En verschuil je niet achter het argument dat dat in de wet staat. Graag een eigen reflectie......

G
Je kan uitsluitend tot de conclusie komen dat homoseksuele relaties geen probleem zijn, als je negeert wat Gods Woord daarover zegt.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!