Hailey Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 februari 2020 door Patrick Goede

Vrouw van Justin Bieber hervond haar geloof in Hillsong Church

Model Hailey Bieber, de vrouw van Justin Bieber, vertelt in de maart-editie van het modeblad Elle over haar hervonden geloof. "Ik vond de kerk van mijn ouders maar saai op een gegeven moment, ik voelde mij er te 'groot' voor toen ik ouder werd", zegt Hailey over de kerk waar ze opgroeide.

"Todat ik een kerk tegenkwam die op jongeren gericht was", vervolgt het model. "Voor mij was dat Hillsong Church New York City. Ik kreeg daar mijn eigen kleine community met jonge mensen die God volgden en die zichzelf ook in het gemeenschappelijk kerk zijn onderdompelden".

"Toen ben ik mijn eigen relatie met de kerk en God gestart. Los van waar mijn ouders mij in hebben grootgebracht. Dat is echt een mooie reis geweest", vertelt de vrouw van Justin Bieber.

Al op jonge leeftijd beginnen Justin en Hailey met daten maar de twee gaan daarna allebei een andere kant op in hun leven. Tijdens een conferentie van Hillsong in Miami ontmoeten ze elkaar weer en besluiten ze vervolgens serieus voor elkaar te kiezen. De twee zijn getrouwd en Justin Bieber brengt aanstaande vrijdag zijn nieuwe album uit: Changes.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.