amazon
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 februari 2020 door Patrick Simons

Eindhovense studenten doen proef met onderhuidse chip waarmee betaald kan worden

Zes studenten en een docent van de Fontys Hogeschool in Eindhoven doen mee aan een experiment waarbij er betaald wordt met een chip in de maand. Ze lieten meer dan twee maanden geleden de chip plaatsen. Dat meldt de NOS.

De chip vervangt de pinpas en er kan dus overal mee betaald worden. Dat is echter niet het enige. Het is namelijk ook mogelijk om het kluisje op school ermee te openen. De plannen zijn echter nog veel grootser. Zo moet het in de toekomst mogelijk zijn om met de chip in te loggen op social media. Volgens één van de betrokkenen is het slechts een kwestie van tijd voordat iedereen met zo’n chip rondloopt.

Het hebben van een chip waarmee betaald kan worden, ligt bij veel christenen gevoelig vanwege een profetie in de Openbaring 13. Daarin wordt geprofeteerd dat het beest, dat door veel christenen als de komende antichrist wordt gezien, bij alle mensen een merkteken laat plaatsen in het voorhoofd of in de hand. Dit teken van het beest is noodzakelijk om te kunnen kopen of verkopen. Bij het plaatsen van een chip in de hand denken christenen daarom al snel aan deze profetie en zijn ze logischerwijs huiverig voor dergelijke ontwikkelingen.

Reacties

H
Weest waakzaam. De hemelpoort is door de Heere Jezus geopend daar zijn we gelukkig geen chip voor nodig.
M
Als er "gechipt" gaat worden, zal de kerk hoogstwaarschijnlijk door Christus opgehaald zijn. Dat is wat ik er van begrepen heb....
H
Sommige beslissingen zijn onomkeerbaar.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!