kruis

Nieuws

04 februari 2020 door Patrick Simons

Australisch echtpaar raakt drie kinderen kwijt door dronken bestuurder: "Mijn hart zegt dat ik hem wil vergeven"

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: je kind verliezen. Bij Leila Geagea was het nog veel erger. De 32-jarige Australische moeder raakte afgelopen weekend in één klap drie kinderen kwijt door een dronken automobilist. Toch koestert ze volgens PZC geen wrok. Ze vergeeft de man zelfs en put veel steun uit haar geloof.

De dronken bestuurder reed op hoge snelheid in op zeven kinderen. Vier van hen overleden direct, één kind ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis. Leila verloor in een enkele seconde drie kinderen. De bestuurder had driemaal zoveel gedronken als wettelijke is toegestaan. Toch wil Leila geen wrok koesteren: “Ik wil hem niet zien, maar ik ga hem niet haten. Dat is niet hoe wij zijn. Mijn hart zegt dat ik hem wil vergeven, maar ik wil ook dat de rechtbank eerlijk is.”

Haar man vertelde eerder al dat het geloof, waar ze juist de laatste tijd veel mee bezig waren, hen kracht biedt. “We leerden onze kinderen samen te bidden. Ik vroeg God mee te doen, maar ik vroeg Hem niet om mijn kinderen van mij af te nemen. Hij mag alles van mij afpakken, maar niet mijn kinderen. Ik ben verdrietig, mijn hart is gebroken. Maar ik voel ook vrede, omdat ik weet dat mijn kinderen op een betere plek zijn nu.”

Reacties

O
Vreselijk zeg. Geen woorden voor. Heer stort Uw grote liefde kracht en troost uit op deze ouders

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
CIP.nl crowdfundt voor De Hoop. Draag jij bij aan het meubilair, dat nodig aan vervanging toe is?