The Abbey
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 februari 2020 door Redactie

Nieuw christelijk initiatief in Zuid Limburg: The Abbey

Dicht bij Maastricht gaat vanaf februari een nieuw christelijk initiatief van start: The Abbey. The Abbey is ondergebracht in het voormalige klooster Huize Sint Gerlach. The Abbey biedt plaats aan een leefgemeenschap, Bijbelschool, samenkomsten, retraites, trainingen en conferenties.

"De leefgemeenschap (community) van Kingdom Lifestyle neemt in The Abbey een centrale plaats in", zegt Wouter van Twillert, een van de initiatiefnemers. "Er is plaats voor 56 bewoners die een kamer huren in The Abbey en dat combineren met studie, werk, een Bijbelschool of stage in The Abbey." De bewoners van de leefgemeenschap volgen onder de noemer 'Samen Jezus’ Leven Leren Leven' een programma van thema-avonden, prayer & worship, ontmoetingsmomenten en smallgroups.

In The Abbey bevinden zich naast woonruimten diverse trainingsruimten,een centrale ontmoetingsruimte, een 24/7 gebedsruimte en de ruimte voor de Bijbelschool van Kingdom Lifestyle. Deze Bijbelschool is gebaseerd op het eerste jaar van de Bethel Bijbelschool uit Amerika. Vanaf april is het ook mogelijk om voor een retraite in The Abbey te verblijven.

In de kapel van The Abbey zullen diverse trainingen en conferenties plaatsvinden. Het programma daarvoor wordt de komende maanden opgezet. The Abbey wordt ook het thuis van de evangelische gemeente Nieuw Leven Maastricht.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!