Changes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 februari 2020 door Patrick Goede

Justin Bieber kondigt nieuw album 'Changes' aan en dankt God voor zijn bekering

Justin vertelde bij Ellen Degeneres, in de gelijknamige talkshow Ellen, dat hij een nieuw album uitbrengt op Valentijnsdag, genaamd: Changes. Het album zal gaan over de veranderingen die Bieber de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

"Getrouwd zijn, het proces daarvoor en weer muziek gaan maken heeft mij erg veranderd", zei Bieber onlangs al in de nieuwe Youtube-serie Seasons. In de serie worden we meegenomen in zijn creatieve processen en zijn perfectionisme. "Als kindartiest werd hij geleefd door anderen, ook bij het maken van muziek, nu is hij volledig zelfverantwoordelijk", zegt zijn producer Josh Gudwin. Er wordt verder veel plezier gemaakt in de studio waar ook Hailey vaak aanwezig is en vrienden zorgen voor een relaxte sfeer.

Justin Bieber blijft op zijn instagram God de dank en eer geven voor zijn veranderde levensstijl. Zo deelt hij de tekst uit Psalm 37:4 "Verlustig u in de Heer dan zal Hij u geven de wensen van uw hart." En in een ander bericht zegt hij: "Dank U dat U al van mij hield voordat ik ook maar iets had gedaan om het te verdienen".

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!