opwekking
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

04 februari 2020 door Patrick Simons

"Ik ben bereid 200 keer een ongemakkelijke situatie te hebben om één keer van Jezus te kunnen vertellen"

Maurits is helemaal vol van God en Jezus. “Ik ben verliefd op Jezus”, vertelt hij voor de camera bij Move.community. Daarnaast vertelt Maurits hoe hij probeert zij hele leven in dienst te stellen van wat God van hem vraagt. Een bijzonder getuigenis!

“Dat God bestond, wist ik altijd”, begint Maurits. “Maar sinds drie jaar heb ik ook bewust gekozen om alles van mijn leven als het ware op Hem te gooien. Ik mag echt van Hem houden, ik mag Hem echt liefhebben met heel mijn hart. Daar staat de Bijbel natuurlijk vol mee, dat we God lief kunnen hebben. Daarom lees ik de Bijbel veel en wil ik graag veel met gebed bezig zijn.”

Daar blijft het voor Maurits echter niet bij. “Mijn verliefdheid op Jezus, mijn liefde voor God uit zich ook in hoe ik me naar andere mensen gedraag. Ik merk ook dat ik zeker niet altijd liefheb zoals ik denk dat Jezus lief zou hebben. Heel vaak niet. Ik kom gewoon met mijn gevoelens bij Jezus en vraag: ‘Wilt u mij helpen te veranderen en te kijken hoe U die persoon ziet’.”

“Ik merk gewoon de afgelopen maanden meer en meer dat de Heilige Geest dat ook doet”, vervolgt Maurits. “Soms gebeurt het ook dat ik iets vertel en dat ik dan een beetje stotter of dat het gewoon ongemakkelijk is en dat er dan mensen in huilen uitbarsten en de liefde van God ervaren. Ik ben bereid 200 keer een ongemakkelijke situatie te hebben om één keer die persoon te kunnen vertellen van Jezus.”  

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!