sebastiaan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 januari 2020 door Redactie

Thousand Hills gaat voortaan Celebration Church heten

Thousand Hills gaat voor een naamverandering. De kerk met locaties in Huizen en Hilversum gaat vanaf 7 februari door het leven als de Celebration Church. Dat is overigens de naam van een internationale christelijke beweging waar de kerken zich al eerder bij aansloten.

In 2005 verhuisden Sebastiaan en Eva naar Hilversum, samen met hun vrienden Robby en Tracy Bradford, om zich voor te bereiden op de start van Thousand Hills International Church. Binnen een jaar tijd verzamelden ze een team van ongeveer veertig volwassenen plus kinderen. De kerk opende haar deuren in mei 2006. In 2015 opende Thousand Hills Huizen haar deuren.

Het leiderschap van Thousand Hills had al een tijd het verlangen om deel uit te maken van een kerkfamilie die de visie heeft om de hele wereld te bereiken. Daarom viel het besluit eind 2018 om de verbinding te maken met de Celebration Church Family.

Thousand Hills voert de rebranding door naar Celebration Church Netherlands tijdens de Awakening Conference, die op 7 en 8 februari in hun kerkgebouw in Hilversum plaatsvindt. Deze beslissing wordt groots gevierd met gastsprekers zoals Bryan Schwartz en John Scott van Celebration Church in Jacksonville, Florida, en Dixon Changara, de voorganger van Celebration Church Zimbabwe.

“Na veel gebed en overleg vond het leiderschapsteam dat dit de juiste stap was om onze groeiende relatie binnen de Celebration Church-familie te laten zien. Het helpt onze bediening in Nederland en wereldwijd te versterken. Samen staan we immers sterker!”, aldus voorganger Sebastiaan van Wessem.

Sebastiaan en Eva van Wessem blijven de voorgangers van Celebration Church Netherlands. Vanuit Jacksonville, Florida wordt Celebration Church wereldwijd geleid door Stovall en Kerri Weems.

Sebastiaan van Wessem: “Binnen de wereldwijde Celebration Church-familie vonden we een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn woord, zijn familie en zijn missie. We voelen ons zeer welkom binnen hun wereldwijde familie met kerken in Parijs, Antwerpen, Zimbabwe, Israël en de VS”.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!