Bryant
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 januari 2020 door Patrick Goede

Kobe Bryant bezocht vlak voor tragische dood een kerkdienst met zijn dochtertje

Kobe Bryant was een trouwe bezoeker van de katholieke mis van de Our Lady Queen of Angels-kerk in Newport Beach. Hij ging vlak voor het fatale helikopterongeval samen met zijn dochtertje Gianna (13) naar de vroege mis van 7 uur 's ochtends. Volgens een woordvoerder van de kerk, Julie Hermes, zat de basketballer achterin, ontving hij de heilige communie en verliet hij de kerk vroegtijdig om andere kerkgangers niet tot last te zijn. 

Julie Hermes vertelt dat Bryant regelmatig de mis bezocht. "Hij was erg toegewijd en discreet. Hij ging altijd ergens achterin zitten met zijn familie en verliet de kerk net voor het einde van de mis. Hij was erg geliefd in onze kerk."

Error: could not load events

Bisschop Timothy Freyer van de regio waar Kobe Bryant kerkte plaatste het volgende op Facebook: "Kobe was een basketballer die ons inspireerde met zijn woorden en daden om doelen te stellen en hard te werken voor onze dromen. Hij was een toegewijd christen die van zijn familie en geloof hield. Hij zat altijd achterin de kerk om mensen niet af te leiden van God."

Bij de helikoptercrash kwam ook zijn dochtertje om het leven. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht. Bryant geldt als een van de beste basketballers aller tijden. Hij laat zijn vrouw en drie dochters achter.

Reacties

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!