Pearl Jozefzoon
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 januari 2020 door Redactie

Crowdfunding eerste Paas-cd van zangeres Pearl Jozefzoon

De 40-dagentijd is voor Pearl Jozefzoon de meest indrukwekkende periode van het jaar. Het is de tijd van bezinning en reflectie. De tijd waarin wij ons voorbereiden op Pasen. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood nadat hij Zijn leven gaf voor ons. Die wetenschap vult Pearls hart met liefde en dankbaarheid. En dat gevoel wil ze delen via haar muziek. Daarom maakt Pearl momenteel haar allereerste Paas-cd. En dat kost geld. Véél geld. Alle reden voor een crowdfunding…

Pearl Jozefzoon is één van de bekendste christelijke artiesten van Nederland. Ze werd vooral bekend na haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland waar ze 2e werd. Pearl treedt tientallen keren per jaar op: van televisieoptredens tot bruiloften en van orkestconcerten tot kerkdiensten. Pearl geniet van ieder concert en weet met haar loepzuivere, warme stem ontzettend veel mensen te raken. Ze bracht eerder al drie albums uit, maar bleef de droom houden om een eigen Paas-cd te maken. Die droom lijkt nu uit te komen.

Nieuwe inspiratie
Voor haar Paas-cd herschrijft Pearl diverse bestaande nummers. Met het album wil Pearl een inkijkje geven in het leven en lijden van Jezus. Ze wil mensen bewust(er) maken van wat Hij deed voor ons. De luisteraar inspireren met rake teksten, verfrissende inzichten en de unieke Pearl-sound. De Paas-cd van Pearl zal voor velen hopelijk een waardevolle muzikale aanvulling zijn op de 40-dagentijd. Pearls cd komt naar verwachting uit op Aswoensdag: 26 februari. Ze presenteert de nieuwe cd samen met Zingen in de Kerk tijdens haar Paas-tour dit voorjaar.

Inzamelen
Via Voor De Kunst zamelt Pearl geld in om de Paas-cd te financieren. Het inzamelingsdoel is 12.500,- euro. De grootste kostenpost is het produceren en mixen van het album. Maar ook andere zaken kosten veel geld. Denk aan vergoedingen voor ingehuurde muzikanten, het persen van de cd en het maken van het albumboekje. Door de cd nu al te kopen en eventueel nog wat extra’s te doneren, maakt de ‘crowd’ het mogelijk voor Pearl om de Paas-cd te releasen. Alle beetjes helpen en voor iedere cent is deze talentvolle zangeres dankbaar.

Help je mee? Ga naar deze website en doneer

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!